(ФОТО) КФСМ им честиташе на фудбалерите: За вас нема невозможни работи

0Shares
0 0

Во длабока сенка на фудбалската репрезентација на Македонија, вечерва се сите спортови и воопшто настани во земјава.

Фудбалерите приредија сензација, совладувајќи го четирикратниот светски и трикратен европски првак Германија и тоа на негов терен, со 2-1. Честитки стигнуваат од сите страни, а меѓу првите, тоа го направи Кошаркарката федерација.

0Shares
0 0