ТВИТ НА НЕДЕЛАТА: И горе е потребен тренер

0Shares
0 0

Смртта на Душан Ивковиќ ги растажи сите кошаркарски фанови, не само во Србија, не само на просторите на поранешна Југославија, туку во цела Европа и светот.

Нема кој не жали по трофејниот стручњак кој ја смени историјата на кошарката, а извади на површина плејада фантастични играчи кои, исто така, одбележаа една ера во овој спорт.

И социјалните мрежи беа преплавени од пораки за починатиот тренер. Една од нив е оваа, која предизвикува солзи во очите.

0Shares
0 0