(ВИДЕО) Ануноби го тресна Шрудер од земја

0Shares
0 0

Освен лесната победа на Лејкерс, натпреварот во Тампа го одбележа инцидентот што се случи во првата четвртина.

Додека Ануноби одеше на забивање, Шрудер неспортски го запре по што кошаркарот на Торонто го фати за нозе и го тресна од земја. Дотрчаа кошаркарите на двете екипи, дури и од клупите и малку недостасувеше да дојде до масовна тепачка.

Најдебелиот крај го извлекоа двајцата директни учесници, плус Монтрел Херис кои беа исклучени од натпреварот.

0Shares
0 0